Welkom op mijn website Atelier Oostwal 5 in Oldenzaal! Als Register Interieurarchitect heb ik ruim 25 jaar ervaring als zelfstandig interieurarchitect/meubelontwerper. In deze reeds lange periode heb ik zeer verschillende grotere en kleinere projecten onder handen gehad en mensen met uiteenlopende achtergrond, belangstelling, smaak en budget mogen begeleiden met interieur-, verbouwings-, kleur- en materiaalvraagstukken. De diversiteit van zowel opdrachten als opdrachtgevers heeft ervoor gezorgd dat ik het vak iedere dag opnieuw met plezier uitoefen. 

Mijn website is een kleine informatiebron over mijn ervaring en disciplines en geen catalogus van de afgelopen 25 jaar, omwille van de privacy van mijn klanten. Daarnaast geef ik inzicht in mijn werkwijze zodat een eventuele opdrachtgever kan bepalen of mijn praktijk aansluit bij zijn of haar plannen. Tot slot geef ik een beeld van de kosten die met de verschillende fases gepaard gaan, om ontspannen samen aan de slag te kunnen gaan.

 

 

 

 

Zijn er na het bekijken van mijn site vragen of mist u informatie? Bel dan gerust of kom langs aan de Oostwal 5 in Oldenzaal!

 

 

 

 

 

 

Hartelijke groet,

Carolien Koopman

Oostwal 5

7571CR Oldenzaal

 

0541-519691

06-16240887

 

Register Interieurarchitect